Bo Holten 70 år

Runde fødselsdage fejres ofte på koncert-tribunerne. Jeg fylder selv rundt i den kommende sæson, og er blevet bedt om at sammensætte et fødselsdagsprogram. Musica Ficta har kun sjældent haft min musik på programmet, men ved denne lejlighed skal det så blive anderledes.

 

Programmet vil spænde over nogle af mine mere markante værker for vokalensemble som fx Regn og Rusk og Rosenbusk, samt The Marriage of Heaven and Hell. Derudover vil vi præsentere en stribe sange i den danske sangtradition, bl.a. dem der nu står i Højskolesangbogen, og måske vil der også dukke noget helt nyt op.

 

Der er næppe grund til for nogen at være bange for at dette program rummer en masse uforståelig musik, tværtimod har jeg altid prioriteret at min musik skulle være let at forstå, men alligevel indeholde mange forskellige planer den kan forstås på. Umiddelbart er den slet ikke svær at tage ind, mange synes faktisk at den er direkte smuk, men den rummer andet og mere for det nysgerrige øre, happy new ear som salig John Cage sagde.


Praktisk info
Besætning: 10 sangere & Bo Holten, dirigent 
Pris pr. koncert: 22.000 DK
Varighed: ca. 70 minutter uden pause

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *