Booking

Booking af ensemblet

 

 

Administration og booking

 

Administrator: Christian Tobiassen

musica@ficta.dk

tlf: +45 30 91 35 67

 

Kunstnerisk leder: Bo Holten

bo.holten@ficta.dk

tlf: +45 53 27 08 54

 

Repertoire

 

 

Musica Ficta har et bredt og mangfoldigt repertoire både hvor gælder genrer og format, og optræder med alt fra ensembler på 5-6 sangere via “standardstørrelsen” på 14 og op til 16-17 sangere + instrumenter. I alle tilfælder drejer det sig om ensemblesang på absolut højeste niveau.

 

Under “Repertoire 2016” kan man læse om de programmer der tilbydes til salg i 2016. Kun få af programmerne er skemalagt og kan således kun tilbydes i bestemte perioder, men ellers tilstræber vi at programmerne kan sælges hele året.

 

Under “Repertoire” kan man læse om de programmer vi betragter som faste programmer, som vil kunne tages op på bestilling.

 

 

Andre opgaver

 

 

Musica Ficta laver gerne nyindstuderinger på bestilling. Medvirken i teaterforestillinger og operaer hører også til Musica Fictas aktiviteter eksempelvis stod Musica Ficta på scenen i Bo Holten og Eva Sommestad Holtens Opera GESUALDO · SHADOWS i november 2014 på Operaens Takkelloftet, som genopsættes på Den Fynske Opera i 2016.

 

 

 

Musica Ficta har også løst opgaver som indspilning af filmmusik, backing for Hanne Boel, events, jubilæer etc. I mange tilfælde drejer det sig om specialkomponerede værker som til Storebæltsbroens åbning eller Berlingske Tidendes 250 års-jubilæum .

 

I alle Musica Fictas aktiviteter spiller Bo Holten en stor rolle, ikke bare som dirigent og fortæller ved koncerter etc., men også ved som komponist og arrangør på en unik måde at kunne lave totalløsninger for de opgaver, der bliver stillet.

 

 

Priser

 

Prisen for en koncert er i høj grad afhængig af de faktiske omkostninger. Det økonomisk mest fordelagtige for arrangøren at vælge en koncert fra det gældende års repertoire. (Se under repertoire 2016 )

 

Derudover har vi et fast repertoire (se under repertoire) som vi altid gerne opfører. På opfordring i god tid kan disse programmer alt efter omstændighederne tages op til standard pris, ellers vil de som udgangspunkt være dyrere.

 

På bestilling af værker, koncerter og musik til arrangementer, som ikke er en del af det faste repertoire, afhænger prisen af projektets størrelse, antal medvirkende mm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *