Musica Ficta søger producent

december 9, 2021

Hvis du drømmer om en fremtid som klassisk musikproducent, har vi måske jobbet til dig.

 

Musica Ficta er et professionelt vokalensemble stiftet og ledet af Bo Holten, der er internationalt anerkendt som komponist og dirigent. Ensemblet giver årligt mellem 30 og 40 koncerter i ind- og udland. Vi udvikler hele tiden projekter og nye formater med den bedste vokalmusik fra forskellige perioder, men vi er særligt specialiserede i middelalderen og renæssancens musik og den danske sangskat. Musica Ficta har vokseværk og søger en organisatorisk blæksprutte til at varetage opgaver særligt inden for koncertproduktion og planlægning.

 

Om jobbet

Som producent i Musica Ficta vil du bistå ensemblets manager med organisering, planlægning og afvikling af omkring 40 koncerter fordelt på 8-12 forskellige projekter. Du vil få ansvarsområder inden for selve produktionsdelen af ensemblets arbejde, heriblandt:

 

Booking af sangere

Planlægning af prøver og koncerter

Varetagelse af ensemblets interne kalender

Rejseplanlægning og booking af transport og hoteller

Afvikling af koncerter og turnéer

Løbende kontakt til arrangører

opdatering af Musica Fictas digitale medier

 

Du vil få stor indflydelse på dine arbejdsopgaver og arbejdsgange, og vi håber, at du vil være med til at præge Musica Ficta som organisation og kulturinstitution. Der vil forekomme rejseaktivitet samt aften- og weekendarbejde i forbindelse med Musica Fictas koncerter.

 

Om dig

Vi søger en social, problemknusende excel-haj som finder begejstring i struktureret arbejde, som er fleksibel, selvkørende, elsker kulturlivet og vokalmusik lige så højt som vi gør. Derudover forestiller vi os, at du:

 

har interesse og erfaring inden for projektstyring

har interesse for logistik og planlægning

har relevant uddannelse inden for producentvirksomhed, administration, musikvidenskab e.l.

kan kommunikere flydende på dansk og engelsk

har mod på både ekstraordinære og rutineprægede opgaver

er en sød og engageret person med lederegenskaber.

 

Vi tilbyder

en fleksibel arbejdsplads med ambitiøse og passionerede mennesker. Vi tilbyder et varierende arbejdsliv, hvor du kan bygge netværk op til en bred vifte af aktører i dansk musikliv. Stillingen er på mellem 15 og 20 timer, løn forhandles med ensemblets bestyrelse. Musica Ficta holder til i Konservatoriets bygninger på Worsaaesvej – det gamle Radiohus.

 

Send ansøgning med CV og andre relevante bilag til musica@ficta.dk senest den 3. jan. 2022. Der afholdes ansættelsessamtaler den anden uge af januar

 

For yderligere information er du velkommen til at kontakte manager Christian Tobiassen på telefon 30913567 eller på musica@ficta.dk